Tigi

Tigi

Tigi

Tigi er hårprodukter udviklet i frisør-kvalitet til brug hver eneste dag. Tigi er skabt af den prisvindende frisør Anthony Mascolo, der gennem sit arbejde som frisør på diverse photoshoots udviklede en serie af hårprodukter til professionelt brug, der skulle kunne holde til et liv i spotlightet. Tigi hårprodukter er skabt med tanke på resultater og holdbar hårstyling, som ikke svigter uanset skiftende omgivelser og omstændigheder.


Tigi er hårpleje og hårstyling til alle hårtyper

Tigi har flere forskellige produktserier i deres brede sortiment, så du kan finde den der bedst passer til dit hår og dine ønsker. Tigi har hårserierne Catwalk by Tigi, Bed Head by Tigi, Bed Head for Men by Tigi og S-factor by Tigi.


Catwalk by Tigi er en serie af hårprodukter, der gør dig klar til blitzlyset på catwalken. Under Catwalk by Tigi finder du den kendte krølleserie Curlesque Curls Rock, der er udviklet specielt til krøllet hår. I serien findes både styling og plejende produkter, så du kan få de smukkeste og mest definerede krøller, som holder hele dagen. Catwalk by Tigi har også en plejeserie specielt til brunetter, Fashionista Brunette, som plejer de mørke toner i håret og hjælper til et smukt og velplejet mørkt hår. Til blondinerne har Tigi Fashionista Blonde, som fjerner gule toner og særligt er god til behandlet hår, der har brug for en ekstra hånd med at holde sig strålende sundt.


Bed Head by Tigi

Under navnet Bed Head by Tigi finder du både produkter til vask og styling af dit hår. Mange af produkterne har opnået ægte kultstatus bl.a. Tigi Bed Head Masterpiece hårspray, der holder håret på plads hele dagen og givet håret ultraglans. Blandt de mange stylingprodukter findes alt fra tørshampoo, finishing sprays, hårmousse og hårcremer, så du kan opnå dit ønskede look. I Bed Head serien findes også de populære Tigi Tweens, som er et sampak med shampoo og conditioner. Vælg den version der passer til dit hår og få professionelle resultater derhjemme hver dag. Tigi laver også en serie af produkter specielt til mænd med fokus på pleje og styling af kort hår, samt grooming.


S-Factor by Tigi er en serie af luksuriøse hårprodukter, der tackler alle tænkelige hårproblemer. Uanset om du ønsker et stærkere, glattere, mere skinnende, blødere eller stylet hårlook, så er S-Factor by Tigi svaret på dine bønner. Få pangfarver ind på din badeværelseshylde og få samtidigt et strålende smukt hår hver dag med produkter fra Tigi.