Maybelline

Maybelline

Maybelline New York

Maybelline New York er et af de største og mest kendte makeupbrands i verden, og blev stiftet af Tom Lyle Williams i 1915.

Det hele begyndte da Tom kun var 19 år, da han blev inspireret af hans søster, Maybel, som blandede kulstøv med vaseline og på den måde gav sine vipper mere fylde og farve. Efter Tom fandt frem til den rette kombination af ingredienser, præsenterede han sin nye opfindelse i de lokale butikker - derfra tog det fart, og der er siden blevet produceret et utal af makeup produkter fra Maybelline.

Maybelline er også kendt for at markedsføre deres produkter med det velkendte reklameslogan “Maybe she´s born with it… Maybe it´s Maybelline”, der opfordrer alle kvinder rundt om i verden til at lege med makeup og prøve nye looks. Den lille familievirksomhed, er sidenhen blevet solgt af flere omgange, og er nu overtaget af det verdenskendte selskab L’Oreal, hvilket har gjort at Maybelline har vokset sig endnu større.

Maybelline mascara

Maybelline har et utal af makeupprodukter, og er især kendt for deres yderst populære billige mascaraer som Maybelline Lash Sensational Mascara. Her på beauty.dk, kan du finde Lash Sensational Mascara i både den normale og den vandfaste version. Hvis du ønsker intense og voluminøse vipper i bare ét lag, er det Maybelline Volum’Express Colossal du skal ty til. Børsten og formlen i Colossal er designet til at løfte dine vipper øjeblikkeligt - og så klumper den slet ikke! Maybelline mascara har så gode priser, at man kan købe flere forskellige typer afhængig af, om man ønsker kraftigere, længere eller mere dramatiske vipper.


Maybelline foundation

Under Maybelline produkter, finder du også nogle af markedets bedste foundations, som Dream Satin Matte Foundation, og den velkendte Fit Me Matte, der er en fugtgivende foundation elsket af kvinder over hele verden, især for dens evne til både at skjule porer, og give et mat finish. Fit Me Matte findes i hele 16 nuancer, så du nemt kan finde en, der passer til lige præcis din hudtone. Her på beauty.dk finder du altid et stort udvalg af Maybelline New York, alt fra deres eftertragtede mascara, maybelline concealer, neglelak og Maybelline Baby Lips læbepomade til gode priser.