John Masters Organics

John Masters Organics

John Master Organics

Hvis du tror på en naturlig skønhed tilbyder John Masters Organics luksus hår- og kropspleje produkter, som har udnyttet kraften i økologiske og naturlige ingredienser.

Grundlæggeren John Master forlod salon miljøet i New York City i 1994 for at udvikle sine egne beauty produkter af sunde, naturlige og nærende ingredienser som han fandt i den lokale urte- og kryddeributik. Det var her en helt ny epoke begyndte. John Master skabte nemlig hud-, hår-, og kropspleje serien John Masters Organics som i dag er et globalt firma i over 40 lande.

Et løfte om naturlige ingredienser

Alle produkter i sortimentet er sammensat af mindst 70% økologisk indhold (eksklusiv vand og salt). Indholdet omfatter naturbaserede ingredienser, som er dyrket og høstet uden brug af konventionelle eller syntiske pesticider og gødninger. Alle ingredienserne er certificeret af en akkrediteret økologisk certificeringsorganisation. Det globale brand henter ingredienser fra førende landbrugsregioner verden over, og har hele tiden sit fokus på at skabe sundere og bedre alternativer til forbrugeren. Du vil derfor ikke kunne finde nogen skadelige ingredienser i John Masters produkter.

Alle produkter i sortimentet opfylder John Masters strenge retningslinjer. Det betyder, at ingen af produkterne indeholder kunstige dufte- eller farvestoffer, ingen SLS (sulfat) eller parabener. Alle ingredienser er biologisk nedbrydelige hvis muligt og ikke testet på dyr. Selvom John Masters har et stort fokus på økologi og miljø, går brandet ikke på kompromis med deres produkters egenskaber og vigtigheden af gode naturlige ingredienser og dufte. Især frisører og kosmetologer med fokus på økologi og mild hårpleje, vil anbefale John Masters Organics hårpleje og ansigtsprodukter for deres gode og naturlige resultater.

John Master hår- og hudpleje produkter

Hvis du leder efter økologiske og miljøvenlige plejeprodukter til både mænd og kvinder, kan du finde det i John Masters sortiment. Hvad end du leder efter gode hårstylingsprodukter, effektiv ansigtspleje, uimodståelige dufte eller blid kropspleje, så har John Masters Organics de reneste alternativer til konventionelle plejeprodukter, uden unødvendig kemi.

Gå på opdagelse i det spændende udvalg af John Masters Organics shampoo og conditioner, styling gel, hårspray, hårvoks og lipbalm samt meget mere, og find dine nye yndlings produkter.