Dermalogica

Dermalogica

Dermalogica

Amerikanske Dermalogica er kendt og elsket af hudplejeeksperter verden over. Og det er ikke uden grund. Det populære brand har nemlig i mere end 25 år specialiseret sig i hudpleje med en skånsom profil, hvor hudens sundhed har været den fundamentale byggesten for brandets grundlæggelse.

Skånsomme hudplejeprodukter uden unødvendig kemi

Foruden visionen om at skabe produkter som tager hånd om mennesker, har Dermalogica ligeledes hjertet på rette sted, hvad angår miljøet. Brandet benytter blandt andet økologiske ingredienser, hvor det er muligt og tilbyder emballage, som er udvundet af genbrugsplast, for at belaste miljøet mindst muligt. Derudover foretages der ingen tests på dyr, men udelukkende på frivillige personer.

Visionen om at skabe den skånsomme hudplejeserie opstod, da kosmetolog og grundlægger June Wurwand erfarede at hudpleje uden stærke kemikalier, ikke var til at opdrive i USA tilbage i 1986. Dette blev derfor starten på Dermalogica, som i dag tilbyder en bred palette af kvalitetsprodukter, uden unødvendig kemi, til alle hudtyper.


Dermalogica handler ikke kun om skønhed

Som June Wurwand udtaler er pleje af huden i hendes optik lige så vigtig og nødvendig som pleje af vores tænder. At pleje vores hud korrekt handler ifølge Dermalogica ikke blot om at forskønne udseendet, men i højere grad om at opretholde god hygiejne, sundhed og velvære. Derfor er effektivitet ligeledes et af nøgleordene hos Dermalogica, da man skal kunne mærke en forskel i huden, ved at bruge produkterne flittigt og efter rette anvisning.

På Beauty finder du en lang række produkter fra Dermalogica, som passer til dig, uanset hvilken hudtype du måtte have. Derudover er der mange fordele at hente ved at inkorporere Dermalogica til din hudplejerutine, hvis du ønsker at skåne din hud for unødvendig kemi, men samtidig ikke vil gå gå på kompromis med effektiviteten. For blot at nævne nogle af de gode egenskaber som du får, når du handler Dermalogica er at produkterne er fri for parabener, parfume eller farvestoffer, er certificeret veganske, på nær fire produkter og så er alle produkter cruelty-free. Så hvis du ønsker produkter der virkelig kan gøre en forskel for din hud, er det uden tvivl Dermalogica du skal ty til. Du kan se vores store udvalg af de lækre hudplejeprodukter lige her på siden.