Victorias Secret

Victorias Secret

Victoria's Secret Angels

Victorias Secret er indbegrebet af slanke modeller i sexet undertøj udsmykket med dyre diamanter og englevinger. Det famøse brand har formået at skabe en verdensberømt undertøjslinje, som hvert år skaber de største og mest sexede modeshows med verdensberømte topmodeller og kendte superstjerner.

Som et førende luksusbrand til kvinder, har Victorias Secret udviklet flere velduftende parfumer, body lotions, bodymist og lipgloss til deres beauty kollektion af lingeri og accessories. Og flere af de uimodståelige dufte har opnået stor popularitet fra kvinder (og mænd) verden over.

Victoria’s Secret parfume

Her hos beauty.dk finder du et væld af feminine og sensuelle dufte i form af eau de parfume, eau de toilette og Victoria’s Secret body mist fra det forførende brand. I udvalget kan du finde dufte som Pure Seduction, Pure Daydream, Secret Charm, Love Spell, Noir Tease, som i den grad gør så sig bemærket, når de søde dråber rammer huden. Flere af de mange parfumer har botaniske undertoner, og dufte som modne pærer, vanilje, roser, gardenia, hyacint, søde ærter og mandariner danner grundlaget for de mange parfumer til kvinder.

Find din Victoria’s Secret body mist

I beauty sektionen finder du et intimt udvalg af opfriskende body mist, blødgørende body lotion og skønne lipgloss i et farverigt sortiment. Victoria's Secret har skabt en hel serie af lækre og velduftende body mist, som er ideelle til hverdagsbrug, hvor et strejf af sensualitet er nødvendigt. En body mist er et godt valg, hvis du ønsker en knap så kraftig duft til hverdagsbrug. Den er fantastisk til at give kroppen en genopfriskende og ren duft. I det intime udvalg finder du blandt andet duft udgaver som Sheer Love, Pure Seduction, Mango, Secret Charm, Love Spell, Passion Struck og mange andre med feminine blomsteragtige og frugtige toner.

Hvad enten du leder efter en ny parfume, en opfriskende body mist, eller en blødgørende body lotion fra Victorias Secret, kan du finde det her på siden. Så spring ud i dette fantastiske duft univers.