Uniq One

Uniq One

Uniq One

Uniq One er et hårplejemærke under Revlon Professional. Uniq One er, som navnet antyder, et ganske unikt mærke, der laver hårprodukter til dig, der kun ønsker de bedste produkter til dit hår med en bred vifte af gode egenskaber.


Et alt i ét produkt

Uniq One’s mest kendte og populære hårprodukt er All In One Hair Treatment, som er en hårkur i sprayform. Hårkuren kommer i flere udgaver og med i serien hører også shampoo og en klassisk hårmaske til mere dybdegående pleje.

Den klassiske All In One Hair Treatment med sin røde flaske er en hårkur med hele 10 gode egenskaber. Brug den alene eller sammen med den tilhørende Uniq One Conditioning Shampoo og nyd godt af hår, hvis styrke gradvist genoprettes. Dit hår får tilført lækker shine og det kruser mindre, samtidigt med at det beskyttes mod varme fra styling-værktøjer. Uniq One All In One Hair Treatment gør håret ultra blødt, nemt at frisere og beskytter mod farvetab, hvis du tilmed har farvet hår. Dit hår får også tilføjet både UVA og UVB-filter, så du ikke behøver bekymre dig om solens skadelige stråler. Hårkuren skal ikke skylles ud, men gør dit hår nemmere at style, forlænger din frisure og giver håret mere fylde. Til med forhindres også slid og spaltede spidser.


Find den Uniq One hårkur der passer dig bedst

Udover den klassiske variant af Uniq One hårkur findes den også i en lækker version med coconut, en version med lotusblomst og en version med grøn the. Alle har de fordelene fra den originale All In One Hair Treatment, plus en lækker duft. Som supplement til hårkuren kan der også anvendes en klassisk hårmaske, som skal vaskes ud igen. Uniq One Super 10 Hairmask har fugtgivende egenskaber, udover de eksisterende fordele fra Revlon’s Uniq One-serie. Så er du til hårpleje med en bred variation af egenskaber, der arbejder med dit hår og både plejer og hjælper med styling på samme tid, så er hårprodukterne fra Uniq One en sikker vinder. Prøv dem og få den bedste udgave af dit eget hår!