Technic

Technic

Technic Cosmetics & Makeup

Technic Cosmetics er et prisvindende engelsk makeup-brand, der er 100% cruelty-free. Med makeup fra Technic kan du få de nyeste trends i makeuppungen uden at ruinere din bankkonto. Det brede udvalg gør, at der altid er noget for enhver smag og enhver stil.

Technic primer og setting spray

Technic tilbyder en hel palette af makeup-produkter til ethvert formål og anledning. Som base for din makeup tilbyder Technic flere forskellige typer primer, der både kan farvekorrigere og gøre din hud helt klar til din øvrige makeup. En af de mest populære primere fra Technic er Primer Spray, som sikrer at din makeup holder hele dagen. Efter dit færdige makeup look kan du følge op med Technics Makeup Fixer Setting Spray, der både sætter din makeup, og genopfrisker den i løbet af dagen, så du altid har et friskt udseende.

Forud for primer og settingspray tilbyder Technic også et udvalg af læbestift, lip gloss, lip liner, øjenskygger, eyeliner, foundation, highlighter, concealer, pudder og mascara i flere forskellige farvevarianter. Technic har også en conditioning clear mascara, som både kan påføres på bryn og vipper for en fugt- og volumengivende effekt. Technic tilbyder også et bredt udvalg af makeup-sets, paletter, makeupbørster og neglelak, så du kan fuldende dit look i en sikker og moderigtig stil.

Med makeup fra Technic kan du både skabe et naturligt hverdagslook og et forrygende aftenlook med de alsidige produkter ved hånden. Uanset om du er til glam, eller du hellere vil være hverdagssmuk, så kan du blive det med Technic Cosmetics.

Technic makeup tilbehør

Er du på udkig efter makeup eller makeup accessories er Technic et mærke du bør kende. Hos Technic finder du nemlig også taskespejle, makeupspejle, makeuptasker, makeupsvampe, børsterens, kunstige vipper og vippelim, samt kropsolie med shimmer. Perfekt til at nå 360 grader rundt om dit look og dine behov. Technic har altid fingeren på pulsen, når det kommer til trends og mange af deres produkter er limited edition. Skynd dig derfor at få fingrene i de skønne produkter og oplev selv, hvad den rigtige makeup og det rigtige tilbehør kan gøre for dig.