Rimmel

Rimmel

Rimmel London

Rimmel London har en mission om at skabe de bedste redskaber til dig, så du har mulighed for at skabe og definere dit eget look.


Rimmel har arbejdet med skønhedsprodukter siden 1834, og man må sige, at de mange år på bagen er imponerende, især fordi de stadig leverer relevante produkter, og hele tiden formår at følge med de nyeste trends. I 1834 var beauty branchen en helt anden branche end den vi kender i dag. Produkter som mascara blev udviklet med kviksølv, og eddike blev kaldt for parfume. Eugene Rimmel opbyggede House of Rimmel i London sammen med hans far, og skabte her den første ikke-giftige mascara. I dag kan du finde Rimmel London i over 40 forskellige lande, og mærket er kendt for at være Storbritanniens største og mest populære kosmetikmærke.


Rimmel Makeup

Rimmel får sin inspiration fra Londons unikke streetstyle, de mange former og farver hjælper den innovative virksomhed til at fornye sig, og skille sig helt ud fra mængden. Med et bredt sortiment, finder du hos Rimmel, produkter som Rimmel øjenskygge, Rimmel foundation, Rimmel læbestift, Rimmel neglelak osv. Listen er lang og alle produkter har hver især skabt klapsalver for deres funktion og deres holdbarhed. De mange produkter rummer et utal af farvekombinationer, så du nemt kan skabe et unikt makeup look, til både fest og hverdag.


Rimmel Stay Matte pudder

Rimmel er blandt andet kendt for sine mange nuancer af øjenskygger, samt typer af foundations, som blandt andet Rimmel bronzers og pudder foundationen Stay Matte Pressed Powder, der er en effektivt dækkende pudder med naturlige mineraler, der kontrollerer hudens glans i op til 5 timer.


Eller den holdbare alt-i-en læbestift, der har en perfekt balance mellem intens farve, fugt, komfort og holdbarhed, der med sin innovative skrå form er super nem at anvende på læberne. Rimmels brede og fyldige sortiment med smukke farvekombinationer er ideel til makeup-elskeren, der elsker at eksperimentere og udfolde sin kreativitet med unikke makeup looks. Her på beauty.dk har vi samlet vores favoritter så du kan “Get the London look“.