Refectocil

Refectocil

Refectocil

Der er mange gode grunde til at farve bryn og vipper, blandt andet at de er med til at definere dit ansigt og fremhæve dine øjne på en enkel og naturlig måde.

RefectoCil er et Østrigsk firma, der har produceret øjenbryn- og vippefarve siden 1950, og har i mange år været frisørens foretrukne farvesystem, da det rummer et stort udvalg af farver, så du kan blande den perfekte tone til dine bryn. Her på beauty.dk kan du finde et sortiment, der dækker over mange farvemuligheder lige fra rød til blå til mere neutrale farver som brun og sort. Farvningen er enkel og hurtig, og du får et øjeblikkeligt resultat der holder i op til 6 uger. Pakkerne indeholder nok farvning til ca. 30 omgange. Med Refectocil behøver det ikke at være en dyr affære at farve bryn eller vipper!

Farvning af bryn og vipper

Med et stort udvalg af farvetoner finder du nemt den farve, der passer til dig her på siden. Ønsker du et naturligt look er farven som Refectocil Eyelash & Eyebrow Tint 3 Natural Brown et godt match, da den passer til de fleste hudtoner. Hvis du ønsker et mere intens og dramatisk look er Refectocil Eyelash & Eyebrow Tint i farven sort også at finde her på siden.

I de fleste hjemmefarve sæt skal der både farve og en fremkaldervæske til. Fra Refectocil hedder disse Refectocil Oxidant Liquid eller Refectocil Oxidant Creme, som du også kan finde her på siden. Det er vigtigt, at bruge fremkaldervæske til farvningen da farven ikke er aktiv uden oxidanten, og har derfor ingen virkende effekt. Du kan læse mere om Refectocil blandingsforhold under hvert specifikt produkt, så du er sikret den optimale effekt - og ellers er vores søde kundeservice altid behjælpelig med et hurtigt svar. Du kan desuden finde Refectocil Miceller Eye Makeup Remover, der er en makeupfjerner, som skånsomt renser dine øjne og bryn fra makeup og andre urenheder inden farvningen. Du kan desuden finde farveredskaber som for eksempel en blandingsskål og farve stave, der gør farvningen nemmere. Her på beauty.dk får du de bedste produkter til farvning af bryn- og vipper samt de bedste tips, som sikrer dig et perfekt farveresultat derhjemme.