Redken

Redken

Redken

Det kan ofte være en dyr affære at tage til frisøren, men heldigvis findes der en billigere løsning- nemlig hårpleje produkterne fra Redken! Med hjælp fra Redken kan du nemt holde dit hår sundt og glansfuldt derhjemme, og dermed spare en masse penge og frisørbesøg. Redken udvikler professionelle hårprodukter samtidig med at brandet hjælper med at uddanne frisører, hvilket skaber en bedre salon service samt oplevelse for kunden. Redkens mission er, at nå ud til de fleste forbrugere gennem deres innovative produkter, inspiration og mode.

Redken produkter for alle

Redken er et amerikansk anerkendt brand, som har eksisteret i over 50 år. Det var Paula Kent og kemisten Jehri Redding grundlagde Redken i år 1960 og sammen revolutionerede de den professionelle hårpleje industri for både frisører og private forbrugere. I 1993 blev Redken opkøbt af L'Oreal giganten.

Gennem tiden har Redken udviklet flere forskellige hårplejeserier, som er tilpasset de forskellige hårtyper og hårproblemer som findes. Alle Redkens produkter er yderst populære blandt flere professionelle frisører samt privatforbrugere, hvilket blandt andet skyldes Redkens høje kvalitet, som er formuleret via. en dybdegående forskning, der sikrer, at produkter rent faktisk holder, hvad de lover. I Redkens produktsortiment er deres forskellige shampoos, balsam, hårkure, olier mm. inddelt i forskellige produktserier, som matcher de forskellige hårtyper og hårproblemer. På den måde er det nemt for forbrugeren, at finde lige præcis det produkt, som matcher hver enkeltes situation.

Shop et godt Redken tilbud

Her på beauty.dk er vi vilde med Redkens produkter, og har derfor samlet de forskellige serier, så du kan finde lige præcis den hårprodukt -serie, der passer til dit hårs behov. Uanset om du har tørre, slidte og spaltede spidser, farvet behandlet eller skadet hår, så kan du helt sikkert finde en Redken shampoo, balsam, hårkur, olie, leave -in eller andet, som kan forebygge, reparerer og pleje dit hår.

Du kan eksempelvis finde Redken All Soft -serien, hvis formular indeholder de gyldne dråber fra arganolie, som genopretter protein niveauet i håret, og giver fornyet styrke samt intensiv blødhed til de tørre og skadet lokker. For ikke at glemme og nævne Redken Extreme serien, der indeholder plejende proteiner, som styrker og reparerer slidt såvel som skadet hår, så det igen vil føles smidigt og glansfuldt. Extreme produkterne indeholder ceramider og proteiner, der reparerer indersiden af håret med en dobbeltvirkende beskyttelseseffekt, som modvirker spaltede spidser og tørre lokker.