Radical

Radical

Radical

Radical er et helt nyt upcoming brand, som specialiserer sig i hårplejeprodukter, der rummer mange forskellige egenskaber til forskellige behov. Uanset din hårtype eller eventuelle hårproblemer, kan du være sikker på, at finde et produkt, som fungerer for dit hår.


Radical har lagt stor vægt på at udvikle gode hårplejeprodukter, som de fleste forbrugere kan få glæde af. Har du tykt hår, tyndt hår, skadet hår, livløst hår eller døjer du med skæl og tør hovedbund? Så gå på opdagelse i det brede udvalg af hårpleje produkter fra Radical og find de produkter, som matcher dit behov. Udvalget omfatter både skælshampoo, shampoo mod hårtab, shampoo til skadet hår, tørshampoo, balsam spray, hårkur og hårmasker.


Hårpleje produkter til alle hårtyper

Med produkter fra Radical bliver du hurtigt positivt overrasket, over hvilke underværker produkterne kan have for dit hår. Døjer du eksempelvis med fedtet og fladt hår, er det værd at prøve en Radical shampoo og Radical balsam, der er specifikt egnet til fladt og fedtet hår. Shampooen og balsamen indeholder aktive ingredienser, som regulerer talgproduktionen i hovedbunden, hvilket forhindrer det fedtede hår i at opstå. Du finder ligeledes shampoo og balsam egnet til skadet og ødelagt hår, såvel som shampoo til fint hår, tykt hår eller shampoo, der modvirker hårtab.


Radical skincare

Forud for et stort udvalg af hårplejeprodukter til ethvert hårproblem, tilbyder Radical et lille, men effektivt udvalg af hudplejeprodukter velegnet til de fleste hudtyper. Udvalget byder på øjencreme, dagcreme, natcreme, rynkecreme, serum, ansigtsmaske, samt øjenvippe serum og bryn serum. Det der gør Radical Skincare så speciel, er den maksimale koncentration af aktive stoffer, blandt andet indeholder de fleste Radical cremer, antioxidant styrke og en ydeevne, der giver din hud flere fordele og gode resultater, når det kommer til smidighed. Flere af de forskellige rynkecremer indeholder solfaktor, så du altid er beskyttet mod solens skadelige stråler.


Shop nyheder fra Radical online på beauty.dk

Ønsker du effektive hårpleje produkter, som virkelig gør en forskel for håret og samtidig ikke ruinerer dig, er Radical et brand for dig.