Organic Shop

Organic Shop

Organic Shop

Der findes tonsvis af økologiske hudplejeprodukter på markedet, og det kan til tider være rigtig svært at finde de produkter, der er gode for lige netop ens egen hud, uden at man skal ofre en formue hver gang.


Heldigvis har Organic Shop produceret hudplejeprodukter, der kan bruges på hele kroppen, både under og efter badet til en pris, der er overkommelig for de fleste. Hos Organic Shop handler det ikke kun om økologiske hudplejeprodukter, der er gode for miljøet, men også produkter, der er sunde for dig og din krop. Her lægges der stor vægt på helheden når din hud skal i balance, derfor kan du være sikker på at ingen af produkterne indeholder parabener eller phthalater, men kun naturlige farve- og duftstoffer. Derudover bliver ingen af produkterne testet på dyr.


Flere af Organic Shops hudplejeprodukter kommer i smukke farver og med himmelske dufte, som er svære ikke at holde af. Her på beauty.dk har vi samlet et godt udvalg af de indbydende hudplejeprodukter, og du vil med sikkerhed kunne finde en økologisk bodycreme, bodyscrub eller en økologisk shampoo, der falder i din smag.


Velduftende body scrubs, der behager næsen

Du kan eksempelvis forkæle din krop med de lækre velduftende body scrubs, som findes i et hav af forskellige varianter. Om du ønsker en body scrub med duft af lækker kanel, sød honning, hindbær, kakao eller mango er den til at finde i Organic Shops sortiment. Flere af de himmelske og økologiske body scrubs forebygger appelsinhud, fjerner døde hudceller og bevarer hudens naturlige glød. What's not to like?


Hvis du er en af dem, der er heldig at have et badekar, så har Organic Shop skabt de lækreste badekrystaller og badecreme med dufte, som leder dine tanker hen på eksotiske steder med hvide sandstrande. Her stimulerer de skønne dufte både krop og sind og gør ethvert bad nydelsesfuld og afslappende. Hos Organic Shop kan du altid være sikker på 100% naturlige ingredienser, der forkæler din  hud. Gå på opdagelse blandt de lækre dufte her på beauty.dk og find din favorit.