OPI

OPI

OPI

Er du vild med neglelak? Så prøv én eller flere af de uendelig mange neglelak farver fra OPI. På beauty.dk forhandler vi et bredt udvalg af farverige neglelakker og innovative neglepleje produkter fra OPI - som virker!

OPI er et af de helt store brands i neglelak industrien. Firmaet har samarbejdet med flere kendte personer og brands, hvor de har udviklet forskellige neglelak kollektioner. Herunder kan nævnes Katy Perry, Justin Bieber samt Coca-Cola, og vi glæder os til endnu et godt OPI samarbejde i fremtiden!

OPI neglelak farvekort

OPI har et stort sprudlende sortiment på over 400 neglelakker, derfor har vi nøje udvalgt nogle af de mest populære OPI neglelakker og forhåbentligt gjort det lettere for dig at vælge et par favoritter, som passer til dit humør og din personlighed. I det store udvalg af smukke farver, finder du ligeledes neglelak der skinner, neglelak med shimmer, som giver fine perlemorseffekter samt glitterneglelak, med store stykker glitter.

I alle lakkerne er der omkring 15 ml, og alle neglelakker har den patenterede Pro Wide Brush pensel, der sikrer, at du hurtigt og nemt kan påføre neglelakken. Alle OPI neglelakker er dybt pigmenteret, og dækker rigtig fint allerede efter blot et lag, men grundet holdbarhed, anbefales det altid at du lægger to lag. Derudover er der ingen Formaldehyd og phthalater i OPI neglelakkerne.

OPI Pro Spa

Pro Spa -serien fra OPI er for dig med tørre negle og neglebånd, som godt kunne bruge lidt ekstra omsorg og opmærksomhed. Serien fungerer til både hænder samt fødder, og indeholder fire produkter bestående af flere elementer som neglebånds olie neglebåndscreme til håndcreme. Siden produktserien kom frem er OPI Pro Spa blevet taget imod med kyshånd grundet produkternes effektivitet, som har dannet baggrund for flere fantastiske resultater.

Pro Spa -serien er udviklet i samarbejde med en anerkendt dermatolog, og linjen indeholder dokumenterede ingredienser, formler og teknologier, som leverer ekstraordinære resultater. Find de seneste kollektioner og plejeprodukter fra OPI lige her på beauty.dk. Vi har smukke neglelakker og effektive neglepleje produkter, som dine negle vil takke dig for.