NYX

NYX

NYX

NYX er et makeup-brand fra Los Angeles i USA, der med med sine innovative produktlanceringer altid er klar med de nyeste trends indenfor makeup i en kvalitet, der kan klare sig mod selv de dyreste mærker. NYX er opkaldt efter den græske gudinde Nyx, som var gudinde af natten og brandet blev lanceret i 1999. NYX havde fra starten en vision om at skabe kvalitetsprodukter i sød indpakning til en god pris, der gav råderum til at skabe ethvert look. Sidenhen har NYX ekspanderet og er således også kommet til Danmark, hvor deres produkter er blevet ultrapopulære på rekordtid. Både almindelige makeup-fans og professionelle makeupartister sværger nu til brandet og NYX er derfor fast inventar i mange makeup-tasker verden over.

NYX er professionel makeup med fokus på kvalitet

NYX er produkter til både aften-glam og hverdag. Uanset om du er til det eksperimenterende eller naturlige look, så har NYX produkter til dig i en kvalitet, der bare holder. For at du kan opnå et flot og fejlfrit makeup look har NYX en bred vifte af produkter til ansigtet. Du finder både primer, foundation, concealer og pudder i deres sortiment, der giver dig den bedste dækning og finish. Med disse produkter ved hånden kan du skabe den perfekte base for resten af din makeup og hos NYX går du ikke forgæves. NYX tilbyder naturligvis også et bredt udvalg af øjenskygger, eyeliners, brynprodukter, bronzer og highlightere, samt produkter til contour.

NYX er først med de nyeste produkter

Dine læber skal selvfølgelig heller ikke snydes og NYX er mester i læbestifter og lipgloss. Leder du efter nude, pink, røde eller måske endnu vildere farver til læberne, så kan NYX matche dine behov. Læbeprodukterne kommer også med flere slags finish, så du kan beslutte om du vil have matte, skinnende, metallic eller satin-finish på dine læber. Mulighederne er uendelige og der kommer konstant nye produkter og muligheder til. Hos NYX er det kun fantasien der sætter grænserne for hvilke looks du kan skabe. Lad NYX gøre dig endnu smukkere og oplev hvad god makeup kan gøre for dig.