Nivea

Nivea

Nivea historie

Nivea er nok blandt de mest genkendelige creme mærker i hele verden. Med en eksistens i mere end 100 år, er cremerne med de letgenkendelige, hvide blokbogstaver med blå baggrund nemme at finde i de fleste supermarkeder og modebutikker mm.

Nivea blev grundlagt i starten af 1900-tallet af Oscar Tropolowitx. Oscar udviklede en blanding af to væsker, som ikke var opløselige med hinanden, vand og olie. Den formel brugte han blandt andet til at skabe det Nivea vi kender i dag. Nivea blev revolutionerende, den første af sin art og siden er flere produkter kommet til. 
Det latinske navn Nivea, betyder “sne-hvid” og er i dag et af varemærkerne for Nivea, da de hvide blokbogstaver med den blå baggrund fortsat bruges i dag. Her på siden har vi samlet et godt udvalg af plejende, nærende og billige Nivea produkter til alle aldre.


Nivea produkter på beauty.dk

Nivea bruger meget tid og enormt mange ressourcer på at sørge for at have mange produkter i høj kvalitet til billige priser, hvilket også er tydeligt i deres sortiment.


I sortimentet finder du et hav af forskellige Nivea serier, der indeholder dagcreme, natcreme, body lotion og shower gels. Serien Nivea Q10 Plus hjælper ikke kun på tør hud, men hjælper også på at genoprette hudens naturlige stramhed, da serien indeholder hovedingredienser såsom carnitin, coenzym Q10 og keratin. Du kan også finde plejende håndsæber fra Nivea i forskellige duftvarianter, der blidt renser hænderne og efterlader dem silkebløde. Prøv eksempelvis en sæbebar med kokos, aloe vera, blomsterduft eller mandelolie.

Med stor forståelse for at beskytte og pleje huden, har Nivea også skabt nogle formidable solcremer med forskellige faktorer afhængig af dit behov til rigtig gode priser, alle med plejende egenskaber. 
Udover Niveas mange cremer, finder du også produkter som roll-on deodoranter, deo spray og aftershave, der har vundet global popularitet grundet den høje fokus på pleje af huden samt behagelige, milde duft. Alle Niveas produkter kan bruges til både mænd såvel som kvinder, der findes dog også produkter udviklet specielt til hvert køn. Her på beauty.dk har vi altid et godt Nivea tilbud til dig.