Neutral

Neutral

Neutral

Neutral har i over 40 år skabt særlige allergivenlige husholdning- og plejeprodukter til alle medlemmer af familien. Neutrals produkter er skabt i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og bærer også Svanemærket, som er din garanti for miljøvenlige og skånsomme ingredienser. Du vil derfor aldrig finde unødvendige parfumer eller farvestoffer i Neutrals produkter. Ligesom det er vigtigt at producerer produkter, som har en positiv effekt på huden, er det også vigtigt for det skandinaviske brand at passe på planten. Derfor bestræber virksomhedens sig på at bruge ikke-skadelige kemikalier samtidig med at alle produkter er kommer i genopfyldelig emballage med 80% mindre plastik end standard emballage.

Neutral er skånsomme produkter til hele familien

I Neutrals brede udvalg af allergivenlige produkter finder du pleje til hele familien. Til ansigtet tilbyder Neutral ansigtsrens og micellar water til fjernelse af makeup, helt uden unødig kemi. Efter rens kan du anvende Neutral Skin Tonic, som fugter og ensarter huden, inden du påfører Neutral Day Cream, som fugter og giver din hud en skøn blødhed. Neutral Day Cream er helt uden farvestoffer, parabener og parfume, som gør den ekstra velegnet til følsom hud og til dig, der vil have en creme helt uden skadelig kemi.

I badet kan du også træffe sunde valg for dig og din hud. Neutral har nemlig både udviklet showergel, shampoo og balsam, som uden skadelige tilsætningsstoffer bibeholder fugtbalancen i huden og giver dit hår pleje og udstråling indefra. Efter badet kan du roligt smøre dig ind i Neutrals Body Lotion eller den cremede bodylotion cream, som er en tykkere konsistens, perfekt til ekstra tør hud. Afslut med Neutrals skånsomme deodoranter til begge køn, som effektivt holder svedlugt fra døren. Har du små børn derhjemme er Neutrals produkter et oplagt valg, som viser omtanke for dit barns sarte hud. Du finder således en hel serie af produkter specielt til babyer og små børn fra Neutral.

Neutral lader dig undgå kemi i hverdagen

Neutral tilbyder udover plejeprodukter også et bredt sortiment af produkter til hjemmet og til tøjvask. Således kan du finde opvaskemiddel, flydende vaskemiddel, vaskepulver, vasketabs, håndsæbe og sæbebars fra Neutral. Husholdningsprodukterne fra Neutral er parfumefri og uden farvestoffer. Neutrals filosofi er at de produkter vi omgiver os med hver dag skal minimere risikoen for allergi, uden at gå på kompromis med virkning og kvalitet. Derfor har Neutral i over 25 år kæmpet for at reducere risikoen for hudallergi og samarbejdet med foreningen Astma-Allergi Danmark om at udvikle produkter, som du og dine familie trygt kan anvende hver dag.