Nanolash

Nanolash

NanoLash

Vi er mange, som drømmer om lange, smukke og fyldige vipper, men det er ikke alle, der har været lige heldige at få de forførende vipper fra naturens side. Tænk hvis vi fortalte dig, at du kunne opnå naturlige lange, naturlige, buede vipper på bare 15 dage! Ville du så tro på det? Prøv NanoLash øjenvippeserum og oplev det selv!


Vippeserum fra Nanolash

Nanolash er et amerikansk brand og er efter sigende et af de mest populære øjenvippeserum, som markedet har at byde på. Serummet er utrolig effektivt og producerer hurtigt synlige resultater. Serummet giver vipperne mere fylde, og gør dem betydeligt længere uden at forårsage uønskede bivirkninger. Takket være en ny teknologi og flere års kliniske dermatologiske tests er Nanolash blevet ført ud i livet.


Nanolash ingredienser

Vippeserummet er blevet skabt i et moderne laboratorium, og har været underlagt en yderst detaljeret analyse med fokus på 100% naturlige ingredienser, samt et væld af vitaminer og mineraler, der garanterer positive resultater og skånsom pleje til vipperne. De naturlige plantebaserede ingredienser resulterer ikke kun i at øjenvipperne bliver plejet, men også at vipperne vil vokse sig kraftigere, tættere og mere fyldige. I nogle tilfælde vil øjenvipperne endda blive mørkere - Alt sammen på bare 15 dage!

Med så skånsomme og naturlige ingredienser behøver, kan selv dig med sensitive øjne, Nanolash er nemlig et meget skånsomt vippeserum.

Nanolash er super nemt at anvende, det eneste du skal gøre er at tegne en streg på vippelinjen, med hjælp af den lille præcise børste, som minder om en eyeliner. Nemmere bliver det ikke! Der er 3 ml øjenvippeserum i den sorte matte tube, hvilket passer perfekt til en hel behandling. Du kan anvende Nanolash på både de øverste og nederste vipper, pas dog på ikke at få serummet i øjnene.

Her på beauty.dk mener vi at alle har krav på lange forførende vipper, derfor kan du altid finde Nanolash øjenvippeserum til en billig pris og endda overraske din mor, søster eller en veninde med det effektive serum. En ting er sikkert, dette enestående øjenvippeserum fra Nanolash, er uundværligt og burde findes i enhver kvindes toilettaske!