Mighty Burst

Mighty Burst

Mighty Burst er et søstermærke til brandet Airpure, som du også finder her på beauty. Airpure har specialiseret sig i at skabe unikke duftprodukter til hjemmet, hvor du hos søster-selskabet Mighty Brush finder en linje af uundværlige rengøringsmidler til husholdningen, som i den grad hjælper dig i hverdagen, og gør rengøringen af hjemmet lidt nemmere.


Rengøringsprodukter fra Mighty Burst

En god hovedrengøring af badeværelset er både tidskrævende og ikke altid lige lækkert, men til gengæld er det en sand fornøjelse efter det er gjort.


På beauty.dk finder du et stort sortiment af forskellige rengøringsprodukter til badeværelset fra Mighty Burst. Du kan for eksempel prøve de smarte Mighty Burst Microfibre Cloth, som er en 3-pak med tre slidstærke rengøringsklude i mikrofiber. En microfiber klud er i bund og grund uundværlig når du gør rent. Den kan nemt og effektivt fjerne alle former for støv. Når du støver af med en microfibre klud bliver støv og snavs hængende i kluden i stedet for at blive spredt rundt i lokalet. De er perfekte til sarte overflader såsom toilettet, lamper, vaser og glas.


Til rengøring af toilettet kan du finde de smarte toiletblokke fra produktserien Fresh Pods Toilet Freshener, som findes i flere forskellige duftvarianter. En Fresh Pods Toilet Freshener fra Mighty Burst er genial at placere i toiletkummen, da den forhindrer kalkskjolder og udskiller samtidig en behagelig mild duft, som du hurtigt vil holde af.


Når du skal rense toilettet udvendigt, har Mighty Brush udviklet effektive renseservietter, som du sagtens kan have liggende i en skuffe, så du nemt og hurtigt kan rengøre og fjerne bakterier fra skylleknappen, toiletbrættet, udvendigt på kummen osv.

Med rengøringsprodukter fra Mighty Burst, kan du altså få et rent og skinnende hjem nemt og hurtigt. På beauty.dk sørger vi for en overkommelig pris, så det både bliver billigt og en sand fornøjelse at købe de nødvendige rengøringsmidler til hjemmet.