Max Factor

Max Factor

Max Factor Danmark

Max Factor har i flere årtier stået forrest, når det kommer til at skabe fremragende makeup kvalitet, der sørger for en yderst mageløs fremtoning til enhver lejlighed. På beauty.dk har vi den store fornøjelse af, at kunne tilbyde en perle række af de fantastiske makeup produkter fra Max Factor. Vores udvalg byder på alt lige fra Max Factor pudder og Max Factor primer til Max Factor foundation, mascara, øjenskygge og mange andre makeup artikler.

Max Factor er et førende internationalt makeup brand, som blev grundlagt tilbage i 1916 i USA. Her skabte den verdenskendte Mr. Max Factor nogle af Hollywood-ikonernes velkendte signatur looks, som vi stadig kan huske den dag i dag. Max Factor samarbejder i dag med mange af verdens førende makeup-artister. Blandt disse finder vi den prisbelønnede makeup-artist Tomas Lenneryd, som har arbejdet med verdensstjerner som blandt andet Madonna.

Hele historien om Max Factor begyndte da Mr. Max Factor flyttede til Los Angeles, for at arbejde med filmindustriens største stjerner. I 1918 lancerede Max Factor sin første foundation, Flexible Greasepaint. Flexible Greasepaint, var en foundation, der let kunne blendes ind i huden, uden at udtørre i det stærke lys, som typisk var på filmoptagelserne. Den blev hurtigt en succes, og Max Factor begyndte at arbejde med forskellige farvenuancer, der hurtigt blev efterfulgt af en lang række populære makeup produkter, som vi i dag elsker, og er flittige brugere af.

Max Factor Mascara

I dag spænder Max Factor makeup vidt og bredt. Til sortimentet finder du et stort udvalg af blandt andet Max Factor foundation, Max Factor pudder, og Max Factor mascara. Nogle af de mest solgte Max Factor produkter er, blandt andet den populære Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara, der er kendt for sin opbyggende formel, som giver vipperne et dramatisk og voluminøst look, allerede ved første strøg. Ligeså er Max Factor Masterpiece Max Mascara, og Max Factor False Lash Effect Mascara også kendt for deres drys-fri og volumegivende formular, der kan trylle selv de mindste vipper store og fyldige.

Så uanset om du er på udkig efter en drys-fri eller volumegivende mascara, der giver bambi-vipper, kan du nemt finde det i Max Factors makeup sortiment her på beauty.dk til gode priser.

Max Factor Foundation

Blandt Max Factors store udvalg af populære foundations, finder du Facefinity Compact Foundation en fast foundation, der leverer optimal dækning - som hverken indeholder olie eller parfume. En foundation, som hurtig er blevet en ny yndlings foundation blandt de fleste makeup junkies. For ikke at glemme Max Factor Creme Puff Face Powder - den første creme puff blev udgivet i 1953, og der er en grund til at den luksuriøse, matte finish har holdt ved så længe. Max Factor Creme Puff findes i hele 11 nuancer, og kan bruges alene eller ovenpå din foundation eller din dagcreme. Den faste pudder sikrer en jævn, og ensartet hud - og vi er vilde med den!


Der er altså intet negativt at sige om makeup mærket Max Factor, da de gang på gang præsterer.