Marc Jacobs

Marc Jacobs

Marc Jacobs

De fleste kender efterhånden den verdenskendte designer Marc Jacobs, der i mange årtier har sat sit helt eget præg på modens trends og tendenser. Med flere velkendte kollektioner, har Marc Jacobs formået at tiltrække et kæmpe publikum til runways verden over. 

Med kollektioner der dækker alt inden for tøj, sko, tasker samt diverse accessories såsom smykker, ure, solbriller og parfumer, er den amerikanske designer altså ikke til at undgå i modebilledet. Især Marc Jacobs parfumer, har fået de fleste hjerter til at banke lidt hurtigere.

Marc Jacobs parfume

Som anerkendt designer, der konstant tænker i kreative baner har Marc Jacobs skabt flere fortryllende og velduftende parfumer i de smukkeste farverige flakoner.

Her på beauty.dk kan du blandt andet finde duftserien Daisy, som for alvor har sat Marc Jacobs navn på kortet som et rigtig parfumebrand. Den ikoniske Marc Jacobs Daisy duftserie indeholder parfumerne Daisy Dream, Daisy Eau So Fresh og Daisy Intens som eau de toilette til kvinder. Fælles for mange af dem er blandt andet de forførende og friske duftnoter, der både kan være søde og friske, og også de feminine parfumeflasker dekoreret med blomster i farvestrålende designs, som pynter på enhver badeværelseshylde. Flere af de moderne og tidløse dufte fra Marc Jacobs kommer i flere størrelser, alt fra miniature kollektioner på 4 ml til størrelser som 30 ml, 40 ml, 50 ml og de helt store på 100 ml. Flere af de feminine parfumer kommer også i gaveæsker, så du har mulighed for at forkæle en du holder af.

Marc Jacobs til mænd

Udover smukke og velduftende parfumer til kvinder har Marc Jacobs, også skabt tidsløse eau de toilette dufte, deodoranter og showergels til mænd i moderne stil, der skaber en følelse af luksus. Som en nytænkende designer er Marc Jacobs kollektioner konstant i udvikling, hvilket også ses i de kreative parfumeflasker med dufte for enhver smag og lejlighed til både kvinder og mænd. Her på beauty.dk kan du altid finde de skønne og moderne dufte til billige priser.