L'Oreal

L'Oreal

L'Oreal

Eugéne Schueller står bag den franske multinational virksomhed L’Oreal Paris, som blev grundlagt i 1909, og som i dag er verdens største producent af kosmetik. De første produkter fra L’Oreal Paris var de syntetiske hårfarver, der gik under brandnavnet Auréol, som blev banebrydende for virksomheden. Efterfølgende har L’Oreal også produceret makeup og renseprodukter, shampooer, og mange andre hårplejemidler, som bliver brugt overalt i verden.


Med tiden har L’Oreal opkøbt et utal af verdens bedste kosmetikfirmaer herunder Lancôme, YSL, Biotherm, Giorgio Armani, Ralph Lauren og mange flere. L’Oreal makeup spænder vidt, og deres produkter findes i alle afskygninger. De gør deres ypperste, for at tilgodese kvinders skønhedsrutiner, og samtidig sikre L’Oreals produkter en fornuftig prisklasse så alle kan være med. Den populære Color Riche serie, indeholder læbestifter og neglelak i de skønneste farver inspireret af bl.a. Eva Longoria, og Julianne Moore. Du kan for eksempel finde et stort udvalg af de luksuriøse neglelakker, som passer til lige præcis dit look her på siden.


L’Oreal mascara

L’Oreal er desuden verdenskendte for deres mascara, der kan trylle dine vipper lange og fyldige. For eksempel Serien Volume Million Lashes, der har en børste lavet af gummi, med ekstra mange børstehår, som hjælper på at adskille hver eneste vippe, så de ikke klumper sammen. Mascaraen er desuden udstyret med en funktion, der sørger for at give den rette dosering af mascara til vipperne, og efterlader ikke overskydende mascara på selve børsten. Du kan blandt andet finde den populære Volume Million Lashes Mascara Black og Volume Million Lashes So Couture So Black her på beauty.dk til gode priser.


True Match Foundation fra L’Oreal

Du kender sikkert allerede L’Oreal True Match serien - eller måske du har set den kendte foundation-reklame i fjernsynet. True Match foundationen er en unik flydende foundation, der smelter sig ind i hudens tekstur. Den fugtgivende formel, som indeholder E-vitamin, er med til at give huden et ensartet og naturligt dækkende resultat. Den passer til alle hudtyper, og er især god til dig, som har tør hud. Loreal True Match findes i hele 21 forskellige nuancer, så du kan sagtens finde lige præcis den farve, der matcher din huds unikke tone og undertone. Farvekoden W passer til varme undertoner, N passer til neutrale undertoner og C til kolde undertoner. Find din True Match til en god pris her på beauty.dk