Libresse

Libresse

Libresse Danmark

Libresse kender vi, som en af Danmarks førende mærker inden for hygiejneprodukter, som altid sikrer en god komfort og optimal beskyttelse, når du har menstruation.

Libresse Danmark har ved hjælp af grundig ekspertise og tests, skabt et bredt sortiment i høj kvalitet af forskellige funktionelle hygiejnebind, trusseindlæg og libresse tamponer, som gør det muligt at finde lige præcis det, der passer til dine behov og din kropsform, så du altid opnår den bedste komfort, uanset hvad du laver eller hvor du befinder dig- også under din menstruation. Med Libresse Danmark er du desuden sikret miljøbevidste hygiejneprodukter, da Libresse fokuserer på at udvikle deres produkter på en bæredygtig måde ved reducering af emballage, og ved at lave tyndere bind. For eksempel er emballagen ved Libresse Ultra Bind reduceret, og bindene er dermed også blevet tyndere, så de samtidig er mere behagelige og praktiske for dig. Ligeledes er Libresse Roll Press Go et innovativt bind, der leveres med omslag, der lukker helt til på begge sider - så kan du nemt og hygiejnisk bortskaffe dit bind, uanset hvor du befinder dig.

Libresse trusseindlæg

Med Libresse produkter har du altid mulighed for at opnå en optimal frisk følelse, om du har stor blødning, lille blødning eller en smule udflåd er der nemlig altid et Libresse trusseindlæg eller et Libresse bind, der passer til dig og din situation. De ultratynde trusseindlæg, som Daily Fresh, sikrer dig en frisk følelse hele dagen, og med Ultra Thin Normal får du et bind med vinger, der sikrer dig en bedre komfort og fastgørelse af bindet, med en praktisk indpakning. Med en Libresse bind æske, har du altid mulighed for at have det med i tasken. Hvis du sover og har brug for beskyttelse, er Libresse Goodnight en perfekt løsning til dig, der ønsker god komfort og beskyttelse hele natten. Her på beauty.dk har vi et bredt udvalg, og du er altid sikret den bedste beskyttelse når du har din menstruation.