Lancôme

Lancôme

Lancôme

Lancôme er en af de mest anerkendte og internationale mærker, når det kommer til makeup, uimodståelig parfumer og diverse andre luksuriøse skønhedsprodukter. Dette skyldes især, at de har formået at udvikle beauty produkter i høj kvalitet, der ikke skuffer deres kunder. For at være helt præcis, finder du her på beauty.dk alt fra mascara og hudpleje til parfumer fra den verdensomspændte virksomhed.

Lancôme er en af de mest anerkendte og internationale mærker, når det kommer til makeup, uimodståelig parfumer og diverse andre luksuriøse skønhedsprodukter. Dette skyldes især, at de har formået at udvikle beauty produkter i høj kvalitet, der ikke skuffer deres kunder. For at være helt præcis, finder du her på beauty.dk alt fra mascara og hudpleje til parfumer fra den verdensomspændte virksomhed. Det var Armand Petitjean, der startede virksomheden i 1935, men siden 1964 har virksomheden været ejet af L’Oreal, som ligeledes er et velkendt makeup brand, der har sin oprindelse i Frankrig. En af grundene til at Lancôme har formået at blive på toppen, er helt sikkert fordi de hele tiden følger med i tidens hotteste trends og tendenser. Flere smukke og stærke kvinder har desuden været ambassadører for Lancôme. Lancômes mission er, at hjælpe kvinder med at blive den bedste version af dem selv.

Lancôme makeup

I løbet af årenes løb er flere makeup produkter, og et væld af skønhedspleje produkter, blevet præsenteret, og flere makeup klassikere fra Lancome kan findes på langt de fleste kvinders makeup hylde. Blandt Lancomes vidunderprodukter finder du populære mascaraklassikere som Lancome Hypnose, Lancome Virtuose mascara og en kult mascara til helt klassiske vipper som Lancome Definicils high definition mascara. De mange varianter af mascara findes også som vandfast mascara, altså som waterproof. Med til makeup udvalget fra Lancome finder du også andre skønne makeup produkter såsom primer, bronzer, Lancome foundation og Lancome Juicy Tubes lipgloss med både smag og duft i mange forskellige smukke nuancer.

Lancôme parfume

Lancôme har også skabt nogle fantastiske og uimodståeligt parfumer til både kvinder og mænd. Flere af de fantastiske dufte har for længst gjort sig en fast inventar hos mange på badeværelseshylden.

Udover fantastiske dufte som forfører dine sanser og makeupprodukter skabt i høj kvalitet, fører Lancôme et stort sortiment af renseprodukter såsom cleansing milk, makeup fjerner, ansigtsgel, skintonic, toner, rensemælk og meget andet, som du kan supplere med til din daglige rense- og ansigtsplejerutine. Med luksuriøse produkter fra Lancôme skal du hverken gå på kompromis med dine behov, ønsker eller kvalitet. Gå på opdagelse i det brede univers af fantastiske produkter fra Lancôme her på siden.