Irina The Diva

Irina The Diva

IRINA THE DIVA

Den smukke influencer og tv-personlighed Irina Olsen har skabt en makeup kollektion bestående af en multifunktionel palette og en mascara. Begge kollektioner har på bare kort tid fået en stor fanskare, og her på beauty.dk er vi en del af den gruppe!

Irina Olsen fik sin første tv debut tilbage i 2001, hvor hun deltog i reality programmer Fristet, her fik hun tildelt kendisnavnet Irina the Diva. Efterfølgende har realitystjernen optrådt i forskellige tv-programmer som Mig og min mor, Influencers, Divaer i junglen, Beauty bosserne og miniserien En diva vender hjem. Selvom divaen har optrådt i forskellige reality programmer, har den smukke influencer altid være draget af beauty branchen, og især makeup er en af hendes store passioner. I dag er Irina Olsen en af Danmarks største bloggere inden for beauty og mode.

IRINA THE DIVA makeup

I mange år udtrykte den smukke blogger sin passion på diverse youtube videoer, hvor hun gav råd og vejledning til forskellige makeup looks. I 2018 blev Irinas store drøm til virkelighed, da hun fik mulighed for at lancere makeup produkter i eget navn.

Irinas makeup kollektion omfatter en multifunktion #GlamGoals palette med en masse smukke pigmenter, som passer til alle hudtoner, og de smukke nuancer kan bruges på kryds og tværs. #Glamgoals mascara er en vandfast mascara, der er udstyret med et lille børstehoved, som gør, at du nemt kan komme helt ind til vippekanten. Mascara børsten adskiller dine øjenvipper til perfektion, og giver det helt rigtige glam look. Begge makeup produkter er skabt med omtanke på dyr og miljøet, de er derfor fri for parfume og ikke testet på dyr.

Ny makeup kollektion på vej

Med en start kollektion som omfatter en Irina the diva palette og en Irina the diva mascara er Irina langt fra færdig. Planen om udvidelse af hendes makeup kollektion er kun lige begyndt, og vi glæder os til at afprøve endnu flere af beauty bossens fantastiske makeup produkter - og selvfølgelig dele dem med jer her på beauty.dk.