Intima

Intima

Intima

En sund og afbalanceret daglig intimhygiejne er vigtigt, når man ønsker at passe på den sarte hud. De syntetiske trusser, stramme bukser og offentlige toiletbesøg, gør i bund og grund intet godt for underlivet, derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du bruger til at vaske din intimzone med. De fleste kropssæber samt showergels indeholder parfume, og skummet fra disse slags sæber, er med til at fjerne den naturlige syrekappe på huden, som beskytter mod udtørring og irritation. Derfor er det vigtigt med en mildere sæbe, som bevarer den naturlige balance i underlivet.

Intima er en kendt intimpleje serie, som indeholder skånsomme og milde produkter, der er velegnet til den daglige intimpleje. Her på beauty.dk finder du flere forskellige hygiejneprodukter fra den plejende og skånsomme serie, så du kan opnå et velafbalanceret underliv.


Bevar en god intim hygiejne med produkter fra Intima

Intima hygiejneprodukter er et super godt valg til pleje af underlivet. Du kan med fordel bruge Intima intimsæbe, da sæben indeholder mælkesyrer, og er med en lav pH værdi på 4, som egner sig særdeles godt til intimzonen og vedligeholder en sund intim balance. Du kan desuden sagtens anvende Intima intimsæbe på hele kroppen, da sæben skånsomt passer på din hud, tilfører fugt samt forhindre udtørring.

Her på beauty.dk har vi mange forskellige varianter af de forskellige plejeprodukter fra Intima. Du finder intimsæbe på 175 ml, 350 ml og helt op til 700 ml - så løber du ikke lige tør! Du finder ligeledes milde Intima intimservietter, som er uundværlige i enhver håndtaske. Vådservietterne er ligesom resten af serien, super skånsomme og milde for huden, fri for farvestoffer, parabener og parfume. Pakkens praktiske størrelse gør det nemt at medbringe dem, når man er på farten, så kan man altid kan føle sig frisk og rent uanset, hvor man befinder sig. De milde intimservietter kan desuden skylles ud i toilettet efterfølgende. Nemt og smart!

Udover intimservietter og intimsæber i forskellige størrelser, har Intima også produceret  intimgelé, som med fordel kan anvendes, hvis man lider af vaginal tørhed, eller til brug som glidecreme. Intima gel er med til at fugte huden, og gør den mere smidig og modstandsdygtig, så du undgår revner eller irriteret hud. Personlig Hygiejne er afgørende, for at holde din krop sund og smuk. Derfor er det vigtigt med plejeprodukter, som er milde og skånsomme for dine intime zoner.