Hanne Bang

Hanne Bang

Hanne Bang

Hårfjerning er en never ending story for både kvinder og mænd, men heldigvis findes der mange løsninger, hvis man ønsker at ordne hårfjerningen selv, og her er Hanne Bang førende inden for området.


Hanne Bang har siden 1979 specialiseret sig inden for hårfjerningsprodukter, der gør det muligt at fjerne uønsket hårvækst på en nem og skånsom måde. I sortimentet finder du både varmvoks, koldvoks, voksperler, hårfjerningscreme til bikinilinjen samt Hanne Bang voksperler. Hanne Bang har med tiden skabt flere forskellige skønhedsprodukter, der dækker over vippe- og brynfarve, kunstige negle, kunstige vipper og Hanne Bang blegecreme, hvis du eksempelvis ønsker at lysne den mørke hårvækst, samt mange flere produkter.


Hanne Bang varmvoks

Her på siden kan du finde et udvalg af voks til både hårfjerning af krop og ansigt, om du ønsker kold voks i enkelte strips, varm voks eller økologisk voks både kold og varm, er det at finde i Hanne Bangs sortiment.


Hvis du ønsker et længerevarende resultat, når det gælder hårfjerning, så kan du med fordel prøve at fjerne hår med enten varmvoks eller koldvoks fra Hanne Bang. Her fjernes uønsket hårvækst ved roden, og huden efterlades glat og fri for hårvækst i 4-6 uger. Det er vigtigt, at du altid husker at læse brugsanvisningen inden du går i gang med hårfjerningen, sørg altid for, at huden er ren og tør inden du påfører voksen.


Økologisk hårfjerning

Ønsker du at fjerne uønsket hårvækst på en naturlig måde har Hanne Bang skab flere økologiske hårfjerningsprodukter, som er 100% naturliger og milde uden kemikalier. Du kan i sortimentet  finde de økologiske, velkendte dobbelte voksstrips, der fjerner hår helt ned til 1,5 mm. Et andet økologisk alternativ er Sugaring Wax, som er en økologisk hårfjerningsvoks, der er yderst skånsom og kun baseret på naturlige ingredienser, der gør huden både blød og glat i op til 4-6 uger.


Hanne Bang øjenbrynsfarve

Udover effektive hårfjerningsprodukter, har Hanne Bang også skabt de velkendte vippe- og brynfarver, der giver dig mulighed, for at skabe mere karakter i ansigtet. Det er utroligt, hvad farvning af bryn og vipper kan gøre. Det tager ikke mere end 15 minutter, og så holder det op til 2-4 uger. Fordelen er at du har mulighed, for at slippe for brug af mascara. Et farvesæt fra Hanne Bang indeholder alt, hvad du skal bruge, for at kunne få mørke naturlige vipper, der holder i flere uger. Du kan vælge mellem farverne brun, sort/brun og sort alt efter hvad der passer til din hudtype.