Green Pharmacy

Green Pharmacy

Green Pharmacy

Med Green Pharmacy får du kvalitet og miljøbevidste produkter til ansigt, krop og hår, som virkelig siger spar to. Alle ingredienser vælges omhyggeligt, du kan derfor være sikker på plejeprodukter baseret på de bedste forudsætninger for mennesker og miljøet.

Green Pharmacy er et af de mest populære mærker, der er fremstillet af den farmaceutiske fabrik Elfa. Selskabet er et af Ukraines største producenter, som producerer kosmetik og husholdningsprodukter til forbrugere verden over. Deres produkter er nøje udvalgte og produceret ud fra simple principper såsom økologiske ingredienser, ærlighed og effektivitet, hvilket også afspejler de smukke og nostalgiske emballager, hvor flaskerne er pyntet med planter fra naturen. 
Se dig omkring her på siden og find lige netop de produkter, som lever op til dine ønsker og behov.


Naturlige produkter fra Green Pharmacy

Green Pharmacy tilbyder et bredt udvalg af naturlige skønhedsprodukter til både ansigt, krop og hår. I det brede udvalg finder du blandt andet shampoo og balsam til håret, body lotion, body scrub, badesalt, badeolie, shower gel, flydende håndsæbe, håndcreme, hårolie, intimpleje, ansigtsrens, ansigtscreme, massageolier, læbepomade og meget mere.


Produkterne er fremstillet af rene, økologiske, naturlige og plantebaserede ingredienser uden kemi eller skadelige tilsætningsstoffer. Du kan derfor være sikker på naturlige produkter, som kan anvendes fra top til tå, som ligeledes er velegnet til en sart og følsom hud. Produkterne giver en følelse af velvære, renhed og forkælelse af dig selv.


Økologisk hårpleje

Det brede udvalg af hårplejeprodukter fra Green Pharmacy består af de mest gavnlige og plejende ingredienser, som naturen har at byde på. De naturlige ingredienser stimulerer alle dine sanser, og giver dit hår de bedste forudsætninger for, at kunne vokse sig sundt og smukt uden nogen form for kunstige tilsætningsstoffer.


Shampoo mod hårtab

Døjer du med hårtab og tyndt hår tilbyder Green Pharmacy et lille udvalg af naturlige og økologiske produkter, som modvirker hårtab. Udvalget byder på både shampoo, balsam og hårolie. Shop dem online her på beauty.dk til en overkommelig pris.