GOSH

GOSH

GOSH

GOSH Copenhagen er et danskejet makeup brand som med deres professionelle tilgang til kvalitet, nyskabelser og trends effektivt har slået deres position fast, som et af de stærkeste brands indenfor danskproduceret makeup.


GOSH Copenhagen er 100% parabenefri og cruelty-free

GOSH Copenhagen er et makeup mærke, som er meget bevidst om hvilke ingredienser de anvender i alle deres produkter. Således er alle GOSH Copenhagens produkter helt fri for parabener, og langt størstedelen af produkterne er også helt parfumefri. Ingen af GOSH Copenhagens produkter er testet på dyr, og flere af produkterne kan også anvendes, hvis du er veganer.


Med den kritiske tilgang til ingredienser og høje standard for holdbarhed er GOSH Copenhagen førende, når det gælder holdbar makeup, der tilmed er etisk velovervejet og præget af dansk omtanke og sund fornuft. GOSH Copenhagen anvender ingredienser i deres produkter, der tilmed også for eksempel har opstrammende egenskaber eller beskytter mod luftforurening. På den måde får du produkter med flere funktioner, som holder din hud smuk.


De nyeste trends og tendenser fra GOSH Copenhagen til dig

GOSH Copenhagen har altid fingeren på pulsen, når det kommer til tidens trends inden for makeup, og har et stort og bredt udvalg af både makeup, parfumer og ansigtspleje. Hvad end du leder efter produkter til naturlig hverdagsmakeup eller et glamourøst aftenlook, så har GOSH Copenhagen produkter, der i kvalitet og holdbarhed kan hamle op med selv de største udenlandske makeup brands. Hos GOSH Copenhagen finder du med andre ord alt hvad du skal bruge til din makeup, fra primer og foundation til øjenskygge, bronzer, læbestift og brynprodukter. Alt sammen i moderigtige farver og skabt med tidens trends for øje, altid med fingeren på pulsen.

Er du på udkig efter nye veganske makeup børster har GOSH Copenhagen udviklet sin egen serie, der med sine bløde syntetiske børstehår, både er holdbare og stilfulde i deres udtryk. Børsterne fordeler din makeup nemt og elegant. Til vipperne har GOSH udover deres hudvenlige mascara også en Growth Serum, som styrker dine vipper og får dem til at vokse sig længere. Hvis du er til dansk kvalitet og ikke går på kompromis med hverken ingredienser, holdbarhed eller etik, så er GOSH Copenhagen det perfekte match for dig og din hud. Oplev selv den høje standard for makeup, der sikrer en smuk finish og lang levetid fra GOSH Copenhagen.