Gillette

Gillette

Gillette

I mere end 100 år har Gillette leveret barbergrej og plejeprodukter i høj kvalitet til mænd og kvinder. Med velkendte serier som Gillette Fusion, Gillette Mach3, Gillette Satin Care og Gillette Venus og et bredt sortiment af de ikoniske barberskrabere, barberblade, og barberskum, holder Gillette en utrolig høj standard. Foretrækker du en sikker og behagelig barbering, kan du roligt investere i produkter fra Gillette. Her på beauty.dk har vi et stort udvalg af Gillette produkter. En ting er sikkert - en barbering bliver ikke så god, hvis man ikke har forberedt huden ordentligt i forvejen. En god skraber er uundværlig til en vis længde, men barberskummen er prikken over i’et, og her skal det være helt i top for at opnå en fejlfri og silkeblød barbering.

Barberskum fra Gillette

Uanset om du søger barberskum, barbercreme eller barber gel, så kan du være sikker på, at finde det blandt Gillettes sortiment. Alt dette er Gillette naturligvis verdensmestre i, derfor har de blandt andet skabt den populære Gillette Satin Care serie med shaving gel, der passer til alle hudtyper og med favoritter som Gillette Satin Care Sensitive Shave Gel, Gillette Satin Care Dry Skin Shave Gel og Gillette Satin Care Sensitive Skin Aloe Vera kan du altid være sikker på en barbering, der skåner huden, og sikrer en silkeblød hud.

Gillette til Kvinder

Gillette Venus er helt klart det mest foretrukne valg hos kvinder - og med god grund. Med en klar filosofi om, at en barbering skal være nem og resultatet glat, har Gillette Venus taget skridtet videre fra almindelige barberblade ved at sikre, at huden efterlades silkeblød og velplejet efter barbering. Skraberne har et hoved, der følger med kroppens former, så du kan være sikker på, at alle hår kommer med, og at du ikke skær dig.

Gillette til Mænd

Til mænd finder du blandt andet Gillette Fusion, der er skabt via en teknologi, som sørger for en ekstra blød, behagelig, tæt og hensynsfuld barbering med henblik på at skabe de bedste vilkår for huden. Ligeså består serier som Gillette Fusion ProGilde, og Gillette Mach3 af samme teknologi, som sørger for en tættere barbering. Med Gillette er du altid sikret en professionel og tæt barbering. Her på beauty.dk kan du lade dig inspirere af vores store udvalg af de populære Gillette produkter.