Elizabeth Arden

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er et af verdens største skønhedsbrands, især brandets eksklusive produkter indenfor hudpleje har stor succes. Du kender sikkert allerede den populære kult-klassiker, Eight Hour Creme, de ikoniske Ceramide Capsules, Green Tea- serien, eller de feminine dufte, som blandt andet Red Door og 5th Avenue. Elizabeth Ardens produkter indenfor hudpleje, parfume og makeup har skabt stor succes siden hun i 1910 åbnede sin første skønhedsklinik på 5th Avenue i New York.


Elizabeth Arden var blandt andet med til at etablere den amerikanske skønhedsindustri, og var desuden en af de første til at introducere øjenmakeup til amerikanske kvinder. I dag er Elizabeth Arden stadig et anerkendt mærke, der har vundet utallige priser for flere af sine produkter. Med Elizabeth Ardens produkter har du altid mulighed for at holde din hud frisk og velplejet til enhver anledning, og her på beauty.dk har du adgang til flere produkter fra Elizabeth Arden til rigtig gode priser.


Elizabeth Arden parfume

Det karakteristiske for Elizabeth Ardens skønhedsklinik var den røde dør der siden har været anvendt til Arden-saloner over hele verden. Døren og gaden har desuden navngivet parfumerne Red Door og 5th Avenue. Den klassiske og elegante signaturduft Red Door, udstråler luksus, elegance og kvalitet. Med sin varme og sofistikerede blomsterduft, har Red Door formået, at være en af de mest solgte parfumer i verden.


Som ægte forretningskvinde udviklede Elizabeth Arden sidenhen en hel kosmetik-linje til de kvinder, der gjorde tjeneste i militæret under 2. Verdenskrig. Her blev læbestiften Montezuma Red, der matchede det røde i kvindernes uniform en kæmpe succes.


Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Under 2. Verdenskrig udviklede Elizabeth Arden sammen med en af sine kemikere en creme specielt til brandskader, som hun delte ud på forskellige hospitaler for at hjælpe med at hele deres skader. Den legendariske Eight Hour Creme, også kendt som “SOS cremen” blødgør, plejer og reparerer huden. Vidundercremen er et must have i tasken, og kan både bruges til at dulme huden, der har fået for meget sol, tørre læber eller som en shine på dine kindben og øjenlåg. Kun fantasien sætter grænser her!


Udover et utal af bestseller parfumer, læbestift og læbepomade har Elizabeth Arden formået, at skabe stor succes med blandt andet kropspleje serien Green Tea. Honey Drops Body Cream er ihvertfald på vores favoritliste. Den fugtgivende creme med honning dråber og grøn te, efterlader din hud ekstra silkeblød og plejende. Alle Elizabeth Ardens produkter er for dig eller en du holder af, som fortjener ekstra forkælelse.