Dove

Dove

Dove

Dove er et internationalt brand, der for alvor har ramt kvindehjerter med det velkendte slogan “Skønhed er for alle “. Med en mission om at udvikle produkter, der skaber velvære og selvtillid har Dove formået, at være fortaler for en naturligt kvindekrop, der skønner at en naturlig skønhed ikke kan defineres på baggrund af din farve, form eller størrelse, men at skønhed er den følelses du har, når du er den bedste udgave af dig selv.

Som et internationalt brand har Dove formået, at skabe en masse succes på verdensplan som et brand, der specialiserer sig i at skabe hudpleje produkter, der gør en forskel. Det er ikke kun virksomheden og produkterne, der er anerkendt men også de populære reklamekampagner har formået at ændre opfattelsen af skønhed. Doves kampagner består udelukkende af “almindelig” kvinder, der inspirerer til et positivt kropssyn da skønhed er for alle.

Dove har en utal af forskellige hudplejeprodukter til både ansigt, krop, hænder og hår, der løfter selvværdet og skaber fantastiske resultater. Du kan finde forskellige varianter af Dove shampoo, håndsæbe, body lotion og deodorant, der er skabt i forskellige varianter og dufte, som passer til dit behov. Om du er til dufte såsom agurk og grøn te, grapefrugt eller rent vasketøj, kan du med garanti finde din favorit her på beauy.dk.

Dove luksus hudpleje serie

Når du dykker ned i Doves unikke univers, finder du den nye hudplejeserie Dove Derma Spa, en serie af luksus hudpleje produkter fra Dove, som giver dig den ultimative spa behandling og forkælelse til din hud samt din krop.

Dove DermaSpa serien indeholder produkter, som blandt andet Dove deodorant, Dove body lotion, der findes i flere forskellige varianter af dufte, dove shampoo og for ikke at glemme en af favoritterne: Dove selvbruner. En selvbruner, som også er en plejende bodylotion, der gradvist påfører kroppen en lækker gyldenbrun farve så du altid kan bibeholde en naturlig sommerglød. Alle Dove produkter er fyldt med fugtgivende ingredienser, der giver kroppen forkælelse og forvandler tør hud og gør den silkeblød og fugtmættet. Hvad end du søger produkter, der renser, plejer eller fugter kan du finde det i Doves sortiment, hvor alle produkter er skabt til at få dig til at føle dig smuk. Udforsk Doves unikke verden her på beauty.dk