DermaV10

DermaV10

DermaV10

Hvor finder man luksusprodukter i høj kvalitet, der er til at betale? Vi har svaret til dig her: Lige her på siden. Det engelske brand DermaV10 er et beauty mærke, der producerer alt fra hudpleje til makeupprodukter i højeste kvalitet - kort sagt, deres sortiment er bredt og prisen er god!

I det brede udvalg kan du finde alt lige fra hårfarver og body lotion, til body creme, ansigtsmasker, cleansing wipes og meget mere. DermaV10 er nemlig ikke bange for, at producere så bredt, deres fokus ligger mere i at skabe produkter i bedste kvalitet. Om det er DermaV10 hårfarver, eller DermaV10 body lotion kan du være ganske sikker på, at der er blevet holdt nøje øje med processen og produktionen af produktet. Desuden så er alle DermaV10s priser på ingen måde noget, der vælter budgettet! Så du kan med god samvittighed prøve flere forskellige af deres produkter.

DermaV10 hårfarve

Tag for eksempel DermaV10 Salon Fashion Hair Colour, her finder du et sortiment af forskellige hårfarver som sort, brun, karmel, blonde og silver grey - alle med plejende ingredienser af jojoba olie og aloe vera til gode priser!


Vi har samtidig samlet et godt udvalg af selvforkælelse og luksuspleje til ethvert behov. Du kan finde dybderensende ansigtsmasker, der forkæler huden eller DermaV10 Moisturising Foot Pack hvis du ønsker silkebløde fødder - en fodpleje sok der indeholder pebermynte, E-vitamin og tea tree olie, som renser og fugter dine fødder på kun 20 minutter. Den plejende strømpe skaber en unik spa-fornemmelse, alt sammen mens du ligger derhjemme på sofaen med et glas vin - Bedre bliver det ikke.


Tea Tree Oil fra DermaV10

Her på siden kan du også finde det populære vidundermiddel Tea Tree Oil. Den lille flaske indeholder de gyldne dråber, der både er bakteriehæmmende og har antibakterielle egenskaber. I bund og grund et vidundermiddel til bekæmpelse af bumser og urenheder, der faktisk også modvirker skæl og kløe i hovedbunden. Tag et kig i DermaV10’s unikke univers, her på siden og prøv dig frem til din favorit. Det koster næsten ikke noget!