Bio-Oil

Bio-Oil

Bio-Oil

Bio-Oil er en prisvindende olie, der har gået sin sejrsgang verden over - og med god grund! Den specialiserede hudplejeolie hjælper med at forbedre udseendet af pigmenteringer, strækmærker, akne og ar. Den lette og plejende olie absorberes hurtigt ind i huden, og genopbygger det naturlige olielag, så din hud igen vil føles sund og lækker. Olien er også yderst effektiv til aldrende samt dehydreret hud, som mangler smidighed og næring. Bio Oil har fået meget ros med på vejen og vundet ikke mindre end 167 hudpleje priser. Det er med god grund, at vi klapper i hænderne for denne fantastiske vidunderolie!

På beauty.dk kan du finde den populære olie i flere forskellige størrelser til super gode priser. Du finder blandt andet Bio Oil 60 ml, Bio Oil 125 ml, og Bio Oil 200 ml. Den mindre størrelse, er perfekt til dig, som ønsker at teste Bio Oil, og derfor ikke behøver en stor mængde til at begynde med.

Hvad indeholder Bio-Oil?

Bio Oil ingredienser er en kombination af forskellige planteekstrakter, mineralske olier, mixet med A-, og E-vitamin, samt den avancerede ingrediens PurCellin Oil, der har ændret den generelle konsistens på Bio Oil, så olien føles lettere, og virker mindre fedtet. PurCellin Oil er med til, at sikrer, at det gode i vitaminerne og planteekstrakterne har lettere ved, at blive absorberet ind i huden og give mærkbare resultater. Alle ingredienser fra Bio Oil bliver gennemgået og testet nøje inden produktionen igangsættes.

Behandling af strækmærker og ar

Flere med Bio Oil erfaringer har talt positivt om olien, og kan se en betydelig forskel på før og efter brug. Det er især den positive effekt på mindskelse af strækmærker ved graviditet, pubertet eller hurtig vægtøgning, som har skabt enorme klapsalver. Olien skal masseres ind i huden i cirkulære bevægelser på det ønskede område ca. to gange dagligt i en periode på tre måneder. Under graviditeten anbefales det at anvende Bio Oil fra start til andet trimester på de områder, der er udsat for strækmærker. Ved ujævne hudnuancer, akne og ar anvendes Bio Oil på samme måde som ovenstående. Lad olien trænge ind i huden og virke i nogle minutter, inden du supplerer med andre produkter. Det er dog vigtigt at påpege, at selvom Bio Oil er et vidundermiddel, kan den ikke få ar, strækmærker eller andre ujævnheder til at forsvinde helt, men den vil være behjælpelig med at ændre til et betydeligt bedre udseende. Du kan altså med god grund bruge Bio Oil i din daglige skønhedsrutine som en fugtgivende olie, da de plejende ingredienser leverer en silkeblød og smidig hud.