Bielenda

Bielenda

Bielenda

Bielenda Natural Cosmetics blev etableret i 1990. Det polske kosmetik brand producerer makeup-, hud- og hårprodukter af høj kvalitet, som er baseret på naturlige ingredienser til priser, der er overkommelige for alle. Bielenda har sit eget Research Center, hvor alle produkterne bliver udviklet ud fra avancerede og nøje udvalgte ingredienser, der alle har været igennem en lang række tests, før de kommer ud på markedet. Forskningen og udviklingen sker i tæt samarbejde med dermatologer samt specialister, og med over 400 produkter i topkvalitet, som både er rettet mod almindelige forbrugere men også professionelle frisører verden over, har Bielenda skabt stor anerkendelse for deres kvalitet. Med Bielenda kan du være helt sikker på, at din hud får den bedst mulige pleje og beskyttelse.

Ansigtsmasker fra Bielenda

Gennem årene har Bielenda udvidet sit hudpleje sortiment med blandt andet Bielenda cremer, Bielenda body lotion, og Bielenda serum. Men det er især Bielendas ansigtsmasker som har skabt stor popularitet. Masker som Bielenda Golden Detox Face Mask Mature & Sensitive Skin, Bielenda Blue Detox Detoxifying Face Mask Dry & Sensitive Skin, og Silver Detox Face Mixed & Oily Skin der kommer i farverne guld, sølv og blå som gør det lidt sjovere, er alle nogle der er blevet taget rigtig godt imod.

De mange ansigtsmasker kommer i flere forskellige varianter til alle slags hudtyper, som går ind og afhjælper specifikke problemområder. Er din hud tør og dehydreret kan du for eksempel finde masker, som er ekstra fugtgivende. Hvis du har kombineret og olieret hud kan du finde en ansigtsmaske der absorberer fedt og talg, samt fjerner døde hudceller. Udvalget er bredt og kvaliteten er høj. 
Med høj fokus på kvalitet og aktive ingredienser, har Bielenda udviklet ansigtmasker med neoppartiker i, der aktivt går ind og renser huden i dybden, så huden er mere modtagelig overfor serum og ansigtscremer efterfølgende.

Her på beauty.dk har vi blandt andet samlet et udvalg af de bedste ansigtsmasker fra Bielenda. Du kan på hvert produkt læse om, hvert enkelts funktion, så du bedst muligt finder en ansigtsmaske efter dit behov. Har du brug for yderligere information, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hellere end gerne vil hjælpe dig på rette vej.