Beauty Formulas

Beauty Formulas

Beauty Formulas

Hos Beauty Formulas kan du finde et bredt sortiment af produkter, som ansigtsmasker, renseservietter, shampoo, ansigtsscrub, fodpleje og makeupfjerner samt skopleje og meget mere. Beauty Formulas indeholder ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt og som appellerer til kunder over hele verden. Med hudvenlige og dybderensende produkter som gør en markant forskel, har Beauty Formulas gjort sig særdeles bemærket.

Beauty Formulas er et brand under virksomheden Drammock International Ltd, og blev etableret i 1984 i den nordlige del af England. Alle produkterne bliver solgt i hele UK samt 55 lande verden over. Her på beauty.dk kan du finde et hav af forskellige hudpleje- og beautyprodukter fra Beauty Formulas til rigtig gode priser.

Beauty Formulas ansigtsmasker

Flere af de hudplejeprodukter som Beauty Formulas har gjort sig ekstra bemærket på, er deres dybderensende ansigtsmasker, som blandt andet indeholder aktivt kul, hvilket er gået hen og blevet en meget populær ingrediens i hudplejeprodukter. Beauty Formulas tilbyder dog også mange plejende produkter uden aktivt kul. Du kan blandt andet finde ansigtsscrubs, som dufter fantastisk og virkelig gør underværker for din hud. Om du er til ansigtsmasker med indhold af duftende ingredienser såsom abrikos, agurk, sød honning eller avocado, kan du finde det her på siden til super gode priser.

Aktivt kul i hudpleje

Aktivt kul indeholder mange positive egenskaber, der er super gode for huden. Aktivt kul virker blandt andet detoxende, og går samtidig ind og renser huden for betændelsestilstande, mindsker irritation, acne og andre urenheder. Hos Beauty Formulas kan du finde flere forskellige produkter med indhold af aktivt kul, blandt andet en kul ansigtsscrub, en kul ansigtsrens og renseservietter med indhold af kul.

Aktivt kul er desuden også perfekt til at fjerne makeup med. Beauty Formulas har skabt en fantastisk makeupfjerner, som skånsomt renser makeuprester fra dit ansigt og dine vipper med et enkelt strøg. Aldrig har det været nemmere og hurtigere at fjerne mascara fra vipperne! Med andre ord aktivt kul virker som en magnet, der renser alt, hvad det kommer i nærheden af, og det har Beauty Formula i den grad udnyttet. Du kan desuden finde en perlerække af velduftende shampooer, bodyshower samt håndcremer, som alle plejer og beskytter huden.