Batiste

Batiste

Batiste

Tørshampoo er vores bedste ven i nød, når vi ikke orker den helt store hårvask, og her tager det velkendte mærke Batiste førstepladsen! Batiste er en serie af lækre tørshampooer, som har høstet stor anerkendelse fra professionelle frisører, stylister samt private forbrugere verden over. Batiste tørshampoo absorberer overskydende fedt, talg og andet snavs fra hovedbunden, så den efterlades med en følelse af renhed uden du har vasket håret. Du kan desuden bruge tørshampooen, som en hårlak da den samtidig tilfører en smule volumen til håret.

Tørshampoo serien har desuden vundet en masse beauty tests, selv mod langt dyrere produkter! En ting er sikkert, trods den utrolige billige pris, får du stadigvæk et produkt af bedste kvalitet. Batiste blev for første gang i 1970 lanceret af Schwarzkopf, som senere hen blev opkøbt af den engelsk-amerikanske virksomhed Church & Dwight, der producerer forskellige pleje- og husholdningsprodukter. I dag er Batistes sortiment udvidet fra en neutral tørshampoo til en bred vifte af forskellige varianter, størrelser og dufte der passer til forskellige hårtyper. 

Batiste tørshampoo

Med Batiste tørshampoo har du mulighed for at springe hårvasken over. Batiste findes i forskellige størrelser, alt fra 50 ml, 100 ml, 150 ml til 200 ml. Den mindste størrelse er en perfekt rejsestørrelse til håndtasken - så er du altid sikret rent og frisk hår, når du er på farten!

Vi har samlet et hav af favoritter her på beauty.dk, om din favorit er Batiste Original, Cherry, Tropical eller Blush kan du finde den her på siden til en god pris. Du kan derudover finde Batiste Dark & Deep Brown Dry Shampoo eller Batiste Medium & Brunette Dry Shampoo, der er ideel til brunetter, da tørshampooen er tilsat en lille smule farve, så produktet bliver camoufleret godt ind i håret. Ligeledes kan du finde Batiste Light 6 Blinde Dry Shampoo, der også er tilsat en smule farve, som er egnet til dig med lyst hår. Med Batiste kan du finde en tørshampoo, der fungerer til enhver hårtype. Har du en travl morgen eller skal håret friskes op i løbet af dagen, så er Batiste Tørshampoo din bedste ven og en tørshampoo du altid vender tilbage til. Find din favorit i det brede udvalg af dufte og størrelser her på beauty.dk.